Tennisclub Sint-Lievens-Houtem in het nieuw

tc2001 openingsreceptie 20150050[1]

Sint-Lievens-Houtem, 03/03/2018 – Op zondag 11 maart wordt bij tennisclub TC2001 het startschot gegeven voor een nieuw seizoen. Met de komst van 2 nieuwe pleinen, nieuwe leden en bestuursleden, alsook een geopende cafetaria wil TC2001 een nieuwe weg inslaan.

Tijdens de jaarlijkse openingsreceptie zal het programma voor 2018 worden toegelicht, met een hapje en een drankje. Hierbij is iedereen welkom vanaf 11u in de chalet aan de tennispleinen, gelegen ter hoogte van Polbroek 62.   Al verschillende jaren is TC2001 een goed draaiende en gezellige tennisclub, maar vanaf 2018 wil zij samen met het gemeentebestuur de Houtemse jeugd warm maken voor tennis. “De twee nieuwe somclay-terreinen, die door de gemeente verhuurd worden aan TC2001, zorgen alvast voor meer mogelijkheid tot spelen voor onze jeugd”, klinkt het. “Daarnaast zal er de eerste week van de paasvakantie een tennisinitiatie worden georganiseerd, is er het kidstornooi in juni en worden er tennislessen voor de jeugd voorzien.” Naast inzetten op de jeugd, wil de Houtemse tennisclub nog meer inzetten op de sfeer binnen de club. Zo zal de chalet vanaf dit jaar meer geopend zijn voor het nuttigen van een drankje en kunnen de leden en niet-leden daar sneller terecht.

Meer info

Alle info omtrent de club, de lessen, de openingsuren van de chalet en de activiteiten kan worden teruggevonden op de website  www.tc2001.be

(SDW)