Peter Lagaert op lijst N-VA Zottegem

IMG_0305

Zottegem, 05/03/2018 –  Peter Lagaert, bekend in Zottegemse cultuurmiddens, zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen een zichtbare plaats innemen op de Zottegemse N-VA-lijst.

Lagaert is ook actief bij de Bevegemse Buren en bij het Davidsfonds waar hij gezien zijn politiek ambities aan stap opzij zal zetten.  Beroepshalve is hij diensthoofd bij de Nationale Bank. “Het is met spijt in het hart dat ik afscheid neem als buurtcontactpunt en als bestuurslid van Davidsfonds Zottegem”, reageert Peter. “Bij de laatste heb ik samen met een groep toffe vrienden mee geholpen om van Davidsfonds Zottegem de grootste en meest bloeiende afdeling van Vlaanderen te maken. Ik hoop nu samen met de volledige Zottegemse N-VA ploeg met dezelfde energie en enthousiasme mijn steentje bij de te dragen om het bestuur van onze stad in een andere plooi te leggen. Ik droom van een bestuur met meer lef, met inspirerend leiderschap waar frisse idee ën omgezet worden in beleidsdaden voor Zottegem en haar bewoners. Mijn motief wordt ‘met overleg en in overleg’.”

“Peter is zeker een aanwinst voor onze ploeg”, stelt N-VA  lijsttrekker Matthias Diependaele. “Hij krijgt een zichtbare plaats op de lijst. We weten dat hij al lang sympathie heeft voor onze lokale partijwerking en onze visie voor en over Zottegem. Zijn ruime professionele ervaring en zijn actieve rol in het maatschappelijk weefsel van Zottegem zijn ons niet ontgaan en zullen van pas komen tijdens de komende campagne om de Zottegemse inwoners te overtuigen van de nood aan een ander beleid in Zottegem.”