Open dag in VBS Grotenberge

opendeur vbs grotenberge

Zottegem, 06/03/2018 – Op zondag 18 maart van 10u. tot 12u. kan je samen met je peuter kennis maken met het “speelhuis” en de kleuterafdeling van de Vrije Basisschool te Grotenberge. Alle peuters die volgend schooljaar kunnen instappen worden uitgenodigd om langs te komen.

“Onze kleuterleidsters verwelkomen kandidaat-nieuwe peuters en hun ouders in een bijzondere omgeving: een statig herenhuis, volledig ingericht op kleuterniveau waarbij de afstand “thuis – school” zo klein mogelijk wordt gehouden. Zo ontdekken ouders en peuters hoe het eraan toe gaat in “hun peuterhuis”. De aanwezige ouders kunnen ook kennismaken met de overige kleuterklassen, de nieuwe turnzaal e.a.  Tijdens de opendeurdag kunnen kleuters al worden ingeschreven voor elke instapdag van het lopende schooljaar en schooljaar 2018-2019.”

Praktisch 

Hoe kan je Inschrijven? Om in te schrijven kan je contact opnemen met de school op het nummer 09 360 44 06

Of inschrijven via de directeur Christ Meuleman op het nummer 0497/480851

Christ Meuleman: Coördinerend directeur St-Franciscusscholen

Vrije Basisschool Grotenberge Grotstraat 1,  9620 Zottegem 09/3604406

HDK, foto VBS-Grotenberge

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X