Open dag in VBS Grotenberge

opendeur vbs grotenberge

Zottegem, 06/03/2018 –  Op  zondag 18 maart  van 10u. tot 12u. kan je samen met je peuter kennis maken met het  “speelhuis”  en de  kleuterafdeling  van de Vrije Basisschool te  Grotenberge. Alle peuters die volgend schooljaar kunnen instappen worden uitgenodigd om langs te komen.

“Onze kleuterleidsters  verwelkomen kandidaat-nieuwe peuters en hun ouders in een bijzondere omgeving: een statig herenhuis, volledig ingericht op kleuterniveau waarbij de afstand “thuis — school” zo klein mogelijk wordt gehouden. Zo ontdekken ouders en peuters hoe het eraan toe gaat in “hun peuterhuis”. De aanwezige ouders kunnen ook kennismaken met de overige kleuterklassen, de nieuwe turnzaal e.a.  Tijdens de  opendeurdag  kunnen kleuters al worden ingeschreven voor elke instapdag van het lopende schooljaar en schooljaar 2018-2019.”

Praktisch  

Hoe kan je Inschrijven?  Om in te schrijven kan je contact opnemen met de school op het nummer 09 360 44 06

Of inschrijven via de directeur Christ Meuleman op het nummer 0497/480851

Christ Meuleman:  Coördinerend directeur St-Franciscusscholen

Vrije Basisschool Grotenberge  Grotstraat 1,    9620 Zottegem  09/3604406

HDK, foto VBS-Grotenberge