Heemkunde Houtem stelt jaarprogramma voor

unnamed (1)

Sint-Lievens-Houtem, 07/03/2018 –  De Heemkundige vereniging “Heemkunde Houtem” organiseerde op de laatste winterse dag (met besneeuwde wegen), vrijdag 2 maart 2018, een warme en aangename voorstelling van haar nieuw jaarprogramma.

Voorzitter Van De Kelen Ignace gaf een overzicht van de voorbije activiteiten, en de bestuursleden Jan Mertens, Geert Coppens en Dieter Waterloos presenteerden de inhoud van het nieuwe jaarprogramma 2018. Maar de dynamische ploeg  van “Heemkunde Houtem” wist dit alles in te kleden met gedichten voorgedragen door Evelyne Janssens en gekoppeld aan het kunstzinnige werk van notaris-dichter Jo Verbrugghen, dat tentoon gesteld werd in de foyer van CC De Fabriek. Naadloos aansluitend werden ook gedichten gebracht door Broken Silence (Vera Stadeus en Frederik Schutyser). Daarna  was het klinken om het oude werkjaar af te sluiten en op het  succes van het nieuwe werkjaar.

Nieuwe leden zijn steeds welkom

Het lidmaatschap kost 13 euro en wil je steunend lid worden dan betaal je 25 euro, als erelid betaal je 50 euro.

Meer info?

Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met:  heemkunde.houtem@gmail.com. Of via een persoonlijk contact met Christiane De Landsheer (053/631275) en/of  Marie-Jeanne Pede (09/3602848). Het website adres is :  http://heemkundehoutem.wordpress.com. Het bestuur verwacht alle geïnteresseerden op meer dan één activiteit of evenement, uit het ruim en zeer interessant aanbod van 2018.

Herman De Knijf – Foto’s “Heemkunde Houtem “ waarvoor dank.

unnamed (2)