Wie is jouw Mol?

debeiaardmol

Zondag 1 april 2018 – Wat een spannende aflevering. Wie is jouw Mol? Vorige week waren wij nog zeker van ons stuk. Lloyd was onze Mol, weet je nog? Hoe ostentatief hij het zwarte molboekje nam? Het zwarte boekje dat een metafoor is voor een verborgen agenda.

molboekje

Hoewel hij in aflevering twee zichzelf verdacht maakt door Joke “af te knallen” moeten we vaststellen dat we plots iemand anders in het vizier krijgen. Bahador!

De taak van een Mol is geld uit de pot houden. Bij de eerste proef wil Bahador bij de taakverdeling overduidelijk controle over het geld  door zich aan te sluiten bij de groep die als enige geld kan verzilveren. Hij maakt zich gigantisch verdacht wanneer hij weigert het ‘stampertje’ om te brandmerken af te geven aan de wagen die toch sneller is dan de paarden.   Even later bij de baseball proef beslist hij te lopen na een slechte bal en verstoord daardoor compleet het spel wat de groep alweer geld kost.

Maar het strafste is een theorie die we op het net terugvonden.

In aflevering één vinden ze een antwoord op een vraag in de bijbel in het het boek Genesis 7:26.

Kijk eens naar deze foto:

bahadoruurwerk

BAHADOR ZIJN UURWERK STAAT OP 7u26 !!!!

WIJ ZIJN OVERTUIGD !!

Het is BAHADOR !!!! (tot we volgende week iemand anders in het vizier krijgen waarschijnlijk)

We zijn vooral benieuwd wie jullie verdenken.

Laat het ons weten op onze Facebookpagina!!