75 jaar Chiro Zottegem : de stad is ook van’t jonge volk


Zottegem is een fantastische plek om jong te zijn. Dat hebben ook Chiro Heilig Hart begrepen, die dit jaar 75 jaar bestaan. Ze mochten gans het week-end een straat in het centrum inpalmen. Daar werd, naast een speelterrein, ook een grote tent gezet met food trucks en een bar. Tevens kon u genieten van een leuke tentoonstelling. Ze wisten meerdere grote kleppers te strikken voor de muziek. Lees verder…

Gedurende 2 dagen vierden de Chiroleden feest, en iedereen was welkom. Op zaterdag traden The Dizzy Fingers, The Backseat Boppers en DJ Daddy Cool op. Op zondag was er een heus aperitiefconcert, traden studenten op van de muziekschool, was er vanaf 14u kinderanimatie en werd de avond afgesloten door een bekende Zottegemse band, de Platte Choco’s.

Hier volgen alvast enkele beelden van de tentoonstelling en het aperitiefconcert.

SjK