Rock Zottegem verrast met pak nieuwe namen

The Offspring, Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Millionaire, Lil’ Kleine en JeBroer, die namen kenden we al. Nu komt Rock Zottegem verrassend genoeg met een nieuwe reeks – indrukwekkende – namen op de proppen

Op vrijdag 29 juni worden de Levellers (folkrock gemixt met punk en een knaller van een livereputatie) en Fischer-Z  (de legendarische Britse art-pop/newwave band rond oprichter en frontman, John Watts) aan het lijstje toegevoegd.

Zaterdag 30 juni  wordt versterkt met de Schotse alternatieve rockband  The Jesus And Mary Chain,  het Antwerpse hiphopwonder met Congolese roots en ijzersterke livereputatie,  Coely,  de Oostendse rockgod  Arno,  de mannen van de geniale metalband  Fleddy Melculy  en de revelatie van de Nieuwe Lichting 2018,  Sons.

Organisator Kurt De Loor kijkt enthousiast uit naar de 25ste  editie van zijn festival. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen. We hebben mooie internationale namen, maar ook heel wat muzikaal talent van eigen bodem. Het kan niet anders, dit wordt een topeditie!”

Praktisch

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 29, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli (Rock on Sunday met Clouseau en De Kreuners). Voor de volledige line-up, tickets en meer info kan je terecht op  www.rock-zottegem.be.

Tickets zijn verkrijgbaar op  www.rock-zottegem.be. Dagtickets kosten 45 euro en voor een combiticket voor vrijdag en zaterdag tel je 85 euro neer.  Ook drankbonnetjes en campingtickets kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud los gaan op de tonen van The Offspring.

Foto Philippe Velghe Photography