Garden Of Eden


Komende zomer verrijst het aards paradijs in Ninove. Middenin het centrum van de stad krijgt iedereen de kans deze unieke ervaringssite “The Garden of Eden” te bezoeken. Van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018 wordt dit the place to be in de streek. Veaudeville stelt alles in het werk om dit te realiseren.

Het WK voetbal zal ons land terug in haar greep nemen vanaf midden juni. Onze Rode Duivels zijn één van de favorieten om ver te geraken in het tornooit en dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. In die optiek opent Veaudeville gelijk met de start van het WK haar pop up-concept op de OCMW-site van Ninove. Zomer, voetbal, food, drinks, muziek, een restaurant, een zomerbar, events en het grootste scherm van de streek. Dit mis je best niet, want na een maan is de kans verkeken.

Op Donderdag 14 juni vangt het WK voetbal aan en opent Veaudeville gelijktijdig haar zomerbarconcept. In de Garden of Eden zal een tent met ruim zonneterras haar deuren openen. De bar zal 32 dagen lang alle dagen open zijn. Vanaf twee uur voor de wedstrijden en twee uur na de wedstrijd kan iedereen genieten van de Garden of Eden.

De eventweide biedt plaats aan 2000 mensen. The place to be van de zomer van 2018 bevindt zich in NInove. Veaudeville is er bij van op de eerste rij. Je kan al gerust een kijkje nemen op de website https://www.gardenofeden.be/