Brakelaar wordt in elkaar geslagen omdat hij klaagt over geluidsoverlast

Een 58-jarige Brakelaar uit de Serpentstraat werd vorige week in elkaar geslagen door een buurtbewoner. Hij hield er een hersenschudding en inwendige bloedingen aan over.

Het gebeurde toen de Brakelaar voor de derde keer ging vragen om de muziek stiller te zetten. Er was in een fuif aan de gang in een huis achter dat hem, nb door iemand die daar de bus kwam lichten terwijl de echte bewoner op reis was. De muziek stond al van ’s middags loeihard. Hij ging een eerste keer langs om 14u00, daarna om 20u00 en daarna nog eens om 22u00. Toen werd hij voor hij het goed en wel besefte op straat geduwd en kreeg hij zware klappen en stampen. De Brakelaar werd flink geraakt, met een hersenschudding, blauw oog en inwendige bloedingen tot gevolg.

Bron Het Nieuwsblad

Lees meer via de link hieronder

In elkaar geslagen omdat hij vroeg de muziek stiller te zetten