Lottowinnaar van meer dan 5 miljoen euro in Zottegem

Bij krantenwinkel Baculum’s werd het tweede hoogste bedrag in Oost-Vlaanderen ooit gewonnen met de Lotto, meer dan 5 miljoen euro!

De gelukkige winnaar won een bedrag van maar liefst 5.010.437, 80 euro. Het gebeurde op 10 maart, met een zogenaamd Multi+-formulier, waarbij je meer combinaties kan invoeren. De winnaar heeft zich niet kenbaar gemaakt, maar het zou gaan om een getrouwde man uit Oost-Vlaanderen. Aan de Nationale Loterij liet hij weten vooral te willen reizen met het geld. Voor Jo en Martine van de Baculum’s is het al de derde keer dat een van hun klanten de jackpot wint. “Maar dit bedrag is het hoogste van de drie”, klinkt het.

Bron Het Laatste Nieuws

Lees meer via de link hieronder

Baculum’s verwelkomt Lotto-multimiljonair