Hogere klasse op vliegtuig


Nu bieden om nog comfortabeler te vliegen

Upgrade hogere vliegtuigklasse per opbod

 

Jet Airways doet het

 

Deze toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij uit India biedt nu de mogelijkheid om eens   te proeven van de geneugten verbonden aan het vliegen in een hogere klasse dan men gewoonlijk gewend is.

Deze vliegtuigmaatschappij telt drie klassen : Economy, Première en First Class.

Klanten die Economy geboekt hebben kunnen eens proeven van de voordelen van Première en wie Première boekte kan proeven van First Class.

Om kans te maken op een upgrade kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op de website van Jet Airways op de pagina ‘My Trip’. De mogelijkheid tot bieden, start zeven dagen voor de vertrekdatum en de bieding sluit af 24 uur voor de geplande vertrektijd. Gedurende deze periode kan men een bod plaatsen, wijzigen of zelfs intrekken. Zodra het bod door Jet Airways is geaccepteerd, kan het niet meer ingetrokken worden.

Hoewel alle bieders hun creditcardgegevens moeten opgeven om een bod te plaatsen, worden alleen aan de winnende bieder kosten in rekening gebracht. Jet Airways informeert de gasten ruim voor vertrek per email over de biedingen en hun status.

In samenwerking met PlusGrade, dat werkt met toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappijen, is JetUpgrade beschikbaar op alle vluchten van het netwerk van 65 binnenlandse en internationale bestemmingen.

Jet Airways bezit 119 moderne vliegtuigen en vliegt naar 65 bestemmingen wereldwijd en in India.

De vloot bestaat uit Boeing 777, Airbus 330, Next Generation Boeing 737 de meest zuinige vliegtuigen en ATR 72 vliegtuigen. www.jetairways.com