Robert en Julia vieren hun 65ste huwelijksverjaardag

Merelbeke, zondag mochten Robert en Julia een delegatie van het gemeentebestuur thuis ontvangen voor hun briljanten bruiloft.

Blervacq Robert (86) en Van Damme Julia (86) vierden dit weekend hun briljanten bruiloft thuis onder familie. Het koppel huwde op 29 april te Ledeberg en heeft 10 kinderen: Edith, Eddy, Rudy, Mario, Linda, Rudy, Marina, Brigitte, Karin en Varina. Deze zorgden op hun beurt voor 14 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen.

Robert was fabrieksarbeider: metaal- en plasticbewerker’ Zijn hobby was duivenmelker en later speelde hij met de vinken. Julia was eerst textielarbeidster. Later bleef ze thuis voor de zorg van de kinderen als huisvrouw.

Robert en Julia ontvingen ook een zilveren mediae van de Koning en felecitaties.

X