Sinksenkermis Oosterzele: ‘Marcellekes en diepe decolletés’


Op de Sinksenkermis, editie 2018, hoopt men op zomerse temperaturen, zodat men op de kermis in de feestenzone weer ‘marcellekes’ en duizelingwekkende decolletés zal kunnen spotten. (R17, foto’s DDL).

Zes dagen en nachten zal het Dorp en de Windekekouter alweer het woelige strijdtoneel worden van een mensenmassa, een mengelmoes van groentjes, habitués, eendagsvliegen en professionele fuifnummers. Hectoliters bier. Gigantische hamburgers, frieten, oliebollen,…zullen de nachtelijke honger stillen. Als er al gevochten wordt, is dat tegen de slaap, tegen de kater van gisteren, of tegen plots onverklaarbare schommelingen in het zwaartekrachtveld. Of je je lief, je minnares,…zal kwijtraken of allebei en niet noodzakelijk in deze volgorde, is niet zeker. Dat er weer veel muziek zal zijn, is wel zeker. Je mag tijdens Sinksenkermis gerust van jetje geven. Gooi de beentjes maar los. En blijven plakken natuurlijk.
Het programma zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van het Sinksencomité, het gemeentebestuur, gemeentediensten, de lokale politie, brandweer, de cafés, verenigingen, sponsors, en de vele medewerkers die de Sinksenkermis genegen zijn. Bedankt. ‘Vergeet de sponsors niet bij uw aankopen, koken kost geld, als we het uitgebreide programma bekijken, is het een huzarenstuk om die financiële middelen bij elkaar te krijgen. Sinksenkermis is de ideale gelegenheid om te verbroederen, het uitstekende imago van onze gemeente nog meer glans te geven’, weet burgemeester Johan Van Durme.           Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X