Schokgolf in Vlaamse Ardennen

15-05-2018 – Oosterzele – Een schokgolf dendert door onze Vlaamse Ardennen. De populaire cultfiguur en jodelaar Dietwin H. (38) wordt in de media verdacht van betrokkenheid bij een moord die door bepaalde pers als “pure horror” omschreven wordt. Anderen minimaliseren de betrokkenheid van deze streekgenoot. Bij De Beiaard zetten wat de pers tot nu toe schreef alvast op een rijtje.

Bron Het Laatste Nieuws:    Pure horror. Er zijn geen andere woorden voor wat clown Kevin L. (31) en jodelaar Dietwin H. (38) zondagnacht aanrichtten. Het duo vergreep zich in Oudenburg (Oostende) urenlang aan Kevins ex en haar drie tienerkinderen.

Bron Nieuwsblad + Gazet van Antwerpen: Kevin L. was die zondagavond vergezeld van zijn goeie vriend Dietwin H. (37) uit Oosterzele. Kevin stond erop om een cocktail te maken voor Caroline, omdat het Moederdag was. Net dan kwamen de drie kinderen thuis van een familiefeest. Dietwin H. moet rond dat moment vertrokken zijn.

Bron De Standaard:  Later maandag werd in Melle een tweede verdachte opgepakt, die eveneens aanwezig zou geweest zijn tijdens het familiedrama.  Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge heeft een onderzoeksrechter gevorderd om het verdacht overlijden van de vrouw te onderzoeken. In het belang van het onderzoek kan het parket voorlopig geen verdere details kwijt over de feiten.

De conclusie is dat we moeten afwachten welke persmededeling het parket alsnog overmaakt. We houden jullie zeker op de hoogte.

Lees ok: Jodelaar uit Oosterzele betrokken bij moord?

X