De Platte Beurzen trouwen op 25, 26 en 27 mei


Het toneelgezelschap De Platte Beurzen sluiten het theaterseizoen af in GC De Kluize met “Den Trouw” van John Lammertijn.

In “Den trouw’ ben je als publiek uitgenodigd op het trouwfeest van Joris en Mieke. Voor Joris is het z’n tweede huwelijk. Ook z’n ex-vrouw en dochter Fleur zijn van de partij. Aanvankelijk lijkt het een prachtfeest, maar gaandeweg leer je alle personages kennen en vallen de maskers één voor één af.   Het blijft in de eerste plaats een komedie, maar er is plaats voor een lach én een traan.

Leuk om weten is dat er zich naast de vaste cast ook enkele nieuwe gezichten aandienen, waaronder Lobke Van Damme, Ingrid De Poorter, Peter De Cordier en Debora Beke. Daarnaast zijn ook enkele Platte Beurzen van het eerste uur — Trees Verspeeten en Marc Reygaert – terug van de partij!

De regie is in handen van Frank Vanhaverbeke (www.redunzl.be) bijgestaan door Marie-Paule Vermeulen. Gebeten door toneel en alles wat daar rond hangt, vormen ze een artistieke tandem die zowel op als naast de scène alles in goede banen leidt. Kortom, er waait duidelijk een nieuwe wind bij De Platte Beurzen: redenen genoeg om zeker te komen kijken!

Treden voor u op:   Arnold Batsleer, Debora Beke, Esther Bracke, Rudy Bracke, Davy Clauwaert, Mieke Clauwaert, Marijke De Blander, Carine De Brackeleer, Peter De Cordier, Ingrid De Poorter, Rita Fouquaert, Joren Goessens, Peter Goessens, Marc Reygaert, Christine Roelandt, Lobke Van Damme, Dirk Van De Vijver, Ellen Verspeeten en Trees Verspeeten.

Speeldata:

Vrijdag 25 mei om 19u.30, Zaterdag 26 mei om 19u.30, Zondag 27 mei om 18u.

Tickets (genummerde plaatsen) kunnen vanaf 16 april als volgt worden besteld:

  • Online via www.gcdekluize.be
  • Via mail: reservaties@oosterzele.be
  • Telefonisch: 09 363 83 30
  • Bij de cultuurdienst, 1ste verdieping GC De Kluize, Sportstraat 3. Open tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 16 uur, ook op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur, gesloten op vrijdagnamiddag. Er is geen bancontact.

Tarieven

Tarief   Standaardtarief : 10€ tarief 2: t/m 12 jaar : 7€