De ‘Beslagmoakers’ winnen quiz Cultuurwerking Sotteghem

Vrijdag in het OC van Sint-Goriks-Oudenhove werd de ‘Zottegemse Quiz’ van Cultuurwerking Sotteghem gewonnen.

Het was de tweede editie van de ‘Gruuten Zottegem Kwies’ van Cultuurwerking Sotteghem. Om te winnen moest je zeer veel – bijna alles – weten wat er te weten valt over Zottegem. Dat deden De Beslagmoakers dus het beste. De Mestosillicafobisten legden beslag op de tweede plaats en Negenduizend Zeshonderdtwintig op de derde.

De deelnemers van de winnende ploeg kregen elk het mooi Egmont bierpakket van Cultuurwerking Sotteghem. Ook bestellen? Check onderstaande link.

Uniek Egmont-Horne bierpakket te koop!

Cultuurwerking Sotteghem zet zich in voor het Emontjaar 2018 in Zottegem en organiseert tal van activiteiten. Een van de belangrijkste is de Egmontevocatie op zondag 16 september. Meer info? Check Facebookpagina Cultuurwerking Sotteghem.

 

Sfeerbeelden ‘Twiede Gruuten Zottegem Kwies’