Herontdek : 7 vriendinnen brengen het slaperige Erpe terug tot leven

De Glazen Toren & Van Roy

Erpe was steendood. Zelfs voor een winkel moesten ze naar Mere. Er gebeurde nauwelijks iets plezants. Daar brengen 7 ex-Chiroleidsters verandering in. Op het kerkplein kon je vandaag heerlijk verpozen, eten, drinken en naar muziek luisteren. Vorig jaar waren er 57 kramen, dit jaar doen ze mee met de grote brocantes, met 130 kramen. Erpe leeft weer dank zij de jeugd!

Alle winst van deze rommermarkt investeren de organisatoren in de komende kerstmarkt, de eerste zondag van december.

Volgend jaar is er op de eerste juni terug een reuze rommelmarkt met een dorpsfeest. Erpe staat weer op de kalender dankzij 7 dynamische jonge mensen.

Overal in het dorp waren er activiteiten. We gaan naar huis met een mooie Afrikaanse schotel en nog wat leuke tuinornamenten. Mijn echtgenote waagde zich aan een sessie pottenbakken en bij de Aziatische traiteur snoepten we van exotische specialiteiten. Maar we gaan niet naar huis alvorens we een zoete thuisgebakken lekkernij hebben geproefd. Tot volgend jaar, met stip in onze agenda.