Zottegem overspoeld door kunstwerken

Je had het misschien al opgemerkt, maar Zottegem wordt momenteel overspoeld door diverse kunstwerken. Weet je ook waarom?

De kunstinjectie heeft natuurlijk alles te maken met de kunstkastelenroute die dit weekend van start gaat. De 64 deelnemende kunstenaars zijn momenteel hard aan het werk hun kunst een plek te geven. Je kan alle werken gaan ontdekken in de drie Zottegemse kastelen (Leeuwergem, Egmontpark en Breivelde) en op een kunstparcours die de drie kastelen met elkaar verbindt. Je leest alle details en praktische info via onderstaande link.

64 kunstenaars palmen Zottegemse kastelen in 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X