Groot evenement op vijf jaar Repair Café Herzele te vieren!

Hoera! Het Repair Café van Herzele bestaat 5 jaar. Al 50 edities lang gaan vrijwilligers aan de slag met kleding, meubels, elektrische apparaten, … die kapot zijn, maar nog lang niet op het vuilnisbelt horen. Om dat te vieren organiseren die vrijwilligers samen met De Wattenfabriek een groot evenement rond hergebruik, repareren, upcycling, delen en ruilen.

Je maakt er kennis met deelplatformen (auto’s, gereedschap, moestuin), er is een ruilplein voor planten, zaden, groenten en kledij, kapotte spullen laat je repareren in het Repair Café XL, de kinderen leren leuke dingen maken met afgedankt materiaal, je kan achterover leunen bij een filmvoorstelling of genieten van lokaal talent op het open podium en de hapjes en dranken zijn korteketen en lokaal.

Afspraak op zondag 12 augustus 2018 van 11u00 tot 19u00 in De Wattenfabriek (Solleveld 35, Herzele). Het volledige evenement is gratis, maar inschrijven voor de workshops is noodzakelijk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X