Groot evenement op vijf jaar Repair Caf é Herzele te vieren!

Hoera! Het  Repair Caf é van Herzele bestaat 5 jaar. Al 50 edities lang gaan vrijwilligers aan de slag met kleding, meubels, elektrische apparaten, … die kapot zijn, maar nog lang niet op het vuilnisbelt horen. Om dat te vieren organiseren die vrijwilligers samen met De Wattenfabriek een  groot evenement rond hergebruik, repareren, upcycling, delen en ruilen.

Je maakt er kennis met deelplatformen (auto’s, gereedschap, moestuin), er is een ruilplein voor planten, zaden, groenten en kledij, kapotte spullen laat je repareren in het Repair Caf é XL, de kinderen leren leuke dingen maken met afgedankt materiaal, je kan achterover leunen bij een filmvoorstelling of genieten van lokaal talent op het open podium en de hapjes en dranken zijn korteketen en lokaal.

Afspraak op  zondag 12 augustus 2018 van 11u00 tot 19u00 in De Wattenfabriek  (Solleveld 35, Herzele). Het volledige evenement is gratis, maar inschrijven voor de workshops is noodzakelijk.

X