Zondag in Scheldewindeke: Boetiek Fantastiek! Aanrader…

De vierde editie van Boetiek Fantastiek met een gevarieerd aanbod (web)winkels en ontwerpers en een luik voor tweedehandskledij en retro/vintage spullen. Bovendien worden er ook workshops aangeboden voor jong en oud!

Op de tweedehandsmarkt wordt er kledij voor kinderen en volwassenen verkocht worden die onder de volgende noemers kunnen vallen: ‘anders dan anders’, retro, vintage, kleurrijk en hedendaags. De voorwaarde is dat de kledij in goede staat is! Retro/vintage spulletjes vallen ook onder het tweedehandsdeel. Opgelet! Boetiek Fantastiek is geen rommelmarkt! De nieuwe producten zijn hip en trendy met een hoge dosis ‘instant happiness’. Hieronder verstaan we : (web)shops, zelfgemaakte kledij, juwelen, kaartjes, …

Meer info?

Facebookpagina Boetiek Fantastiek

Facebookevenement zondag 12 augustus