Samana houdt Ziekendag

Op zondag 30 september houdt Samana Oosterzele traditiegetrouw zijn jaarlijkse Ziekendag. Tijdens de eucharistieviering (9 u 30) in de Sint-Gangulfuskerk Oosterzele worden de overledenen van het voorbije jaar herdacht. Een mooi gebaar van Samana Oosterzele. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

De viering in de Sint-Gangulfuskerk wordt opgeluisterd door het Gangulfuskoor. Vanaf 12 u   wordt in de feestsalons De Zilverreiger in Oosterzele lekker getafeld en een heus feestje gebouwd. Na de receptie worden een slaatje met zalm (in drie standjes gepresenteerd), fluweelsoep van komkommer en courgette, gebraden eendenborstfilet met een sausje van rode uitjes, groentjes en gratin patatjes, koffie en gebak geserveerd. Er wordt ook een heus feestje gebouwd. Zanger Yves Bianco staat garant voor een heel genietbaar muziekfeest. Hij begon zijn zangcarrière in 1989 in het soundmixcircuit met een nummer van Luc Steeno: ‘Ik mis je elke dag’. In 1990 kwam zijn eerste single uit. Met succes, de regionale zender AVS gaf hem de welverdiende erkenning. Nadien kwamen optredens bij VRT, VTM, ook in Nederland.
Deelnemen kost 45 euro, leden betalen 40 euro. Inschrijven doe je voor 25 september 2018 bij het bestuur van Samana Oosterzele, Juliette, 09/ 362 99 00, Rita, 09 / 362 79 09. Betalen kan op rekening Samana BE62 9733 4621 5161.                                                                               Reporter 17