Tip: Verkiezingsspecial Radio Star Herzele

Op zondagvoormiddag 14 oktober heeft elke Herzelenaar een afspraak in zijn of haar agenda staan: gaan kiezen voor de provincie- én gemeenteraadsverkiezingen. Binnenkort wordt Herzele opnieuw overspoeld met campagneborden langs de weg, affiches op strategische plaatsen, programmafolders in de brievenbus en overtuigende berichten op Facebook.

Om het overzicht niet te verliezen, pakt Radio Star uit met een speciale reeks van ‘Helemaal Herzele’Vanaf zaterdag 8 september ontvangt het programma vijf weken lang alle politieke partijen en bewegingen voor wie er in Herzele kan gestemd worden. Ze komen vertellen over hun ideeën voor Herzele, krijgen een spervuur aan vragen voorgeschoteld en stellen hun kandidaten voor. Daarnaast beantwoordt het programma ook enkele veelgestelde vragen over de verkiezingen.

Op zaterdag 8 september bijt de nieuwe politieke beweging roodgroen de spits af. De week erna, op zaterdag 15 september, komt Leef! aan bod, gevolgd door CD&V en Partners (zaterdag 22 september), Open Vld (zaterdag 29 september) en N-VA (zaterdag 6 oktober). Het programma duurt voor de gelegenheid een uurtje langer, van 10u00 tot 12u00.

Maar er is meer: op vrijdagavond 12 oktober gaan de vijf lijsttrekkers en kandidaat-burgemeesters met elkaar in debat in De Wattenfabriek. Ze discussiëren er over vier grote thema’s. Vanaf 20u00 is iedereen welkom om het debat bij te wonen. De dag erna, op zaterdag 13 oktober, wordt het debat uitgezonden op Radio Star, van 10u00 tot 12u00.

Op de website van Radio Star kan iedereen alle bijdragen uit het programma en het debat herbeluisteren. De gloednieuwe website www.helemaalherzele.be volgt de verkiezingen op de voet en zorgt voor extra informatie en nieuwtjes.

En ook tijdens de verkiezingsdag zelf, op zondag 14 oktober, hoef je niets te missen. Vanaf 18u00 is er een extra uitzending van ‘Helemaal Herzele’ met alle uitslagen en de eerste reacties.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X