Tip: Verkiezingsspecial Radio Star Herzele

Op zondagvoormiddag 14 oktober heeft elke Herzelenaar een afspraak in zijn of haar agenda staan:  gaan kiezen  voor de provincie- én gemeenteraadsverkiezingen. Binnenkort wordt Herzele opnieuw overspoeld met campagneborden langs de weg, affiches op strategische plaatsen, programmafolders in de brievenbus en overtuigende berichten op Facebook.

Om het overzicht niet te verliezen, pakt Radio Star uit met een  speciale reeks van ‘Helemaal Herzele’.  Vanaf zaterdag 8 september  ontvangt het programma  vijf weken lang alle politieke partijen en bewegingen  voor wie er in Herzele kan gestemd worden. Ze komen vertellen over hun idee ën voor Herzele, krijgen een spervuur aan vragen voorgeschoteld en stellen hun kandidaten voor. Daarnaast beantwoordt het programma ook enkele veelgestelde vragen over de verkiezingen.

Op zaterdag 8 september bijt de nieuwe politieke beweging  roodgroen  de spits af. De week erna, op zaterdag 15 september, komt  Leef!  aan bod, gevolgd door  CD&V en Partners  (zaterdag 22 september),  Open Vld  (zaterdag 29 september) en  N-VA  (zaterdag 6 oktober). Het programma duurt voor de gelegenheid een uurtje langer, van 10u00 tot 12u00.

Maar er is meer: op  vrijdagavond 12 oktober  gaan de  vijf lijsttrekkers en kandidaat-burgemeesters met elkaar in debat in De Wattenfabriek. Ze discussi ëren er over vier grote thema’s. Vanaf 20u00 is iedereen welkom om het debat bij te wonen. De dag erna, op zaterdag 13 oktober, wordt het debat uitgezonden op Radio Star, van 10u00 tot 12u00.

Op de website van Radio Star kan iedereen alle bijdragen uit het programma en het debat herbeluisteren. De  gloednieuwe website  www.helemaalherzele.be  volgt de verkiezingen op de voet en zorgt voor extra informatie en nieuwtjes.

En ook tijdens de verkiezingsdag zelf, op zondag 14 oktober, hoef je niets te missen. Vanaf 18u00 is er een extra uitzending van ‘Helemaal Herzele’ met alle uitslagen en de eerste reacties.