Seniorenraad gaat de filmtoer op

Dankzij de Seniorenraad Oosterzele kan je ook in het seizoen 2018 — 2019 in de knusse theaterzaal De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar zes succesrijke films. Noteer alvast maandagen 1 oktober, 5 november, 10 december 2018, 4 februari, 4 maart en 15 april 2019.Reporter 17

Op maandag 1 oktober start de eerste filmnamiddag met een knaller: ‘Aanrijding in Moscou’, een Vlaamse komedie uit 2008 die hoge ogen gooide. Na deze schitterende opener volgen ‘Mannen die vrouwen haten’, ‘Some Like it Hot’, ‘The Lady in the Van’, ‘Good bye, Lenin’, ‘Le Mur de l’Atlantique’. Kortom, films die je moet gezien hebben.
De films starten telkens om 14 u. Kostprijs 5 euro (film, koffie en gebakje). Je kan ook een abonnement (25 euro) voor de zes voorstellingen nemen. Je bespaart vijf euro. Tickets verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindele, seniorenverenigingen Neos en Okra.                             Reporter 17