Sanitary vanmorgen uitzonderlijk geopend

De deuren van het Administratief Centrum Sanitary in Zottegem zullen vandaag uitzonderlijk geopend zijn van 09u00 tot 12u00 voor iedereen die zich wil registreren als orgaandonor.

Het initiatief kadert in de VTM-actie ‘Make Belgium Great Again.’  Burgemeester Jenne De Potter: “We willen met deze extra inspanning het belang om je te registreren als orgaandonor in de verf zetten, want het kan levens redden! Je ziet het vaak in films en series dat mensenlevens gered worden door een orgaan van een medemens, maar mensen staan er weinig bij stil dat het eigenlijk heel simpel is om zich zelf als orgaandonor op te geven.” Zegt burgemeester Jenne De Potter. “Toen ik door VTM gecontacteerd werd om deel te nemen aan deze actie in het kader van hun programma ‘Make Belgium Great Again’ heb ik geen seconde getwijfeld. We moeten als stad aantonen dat je laten registreren als orgaandonor eigenlijk een kleine moeite is, maar wel een grote impact kan hebben voor het leven van een ander.”

Wil jij je ook laten registreren als orgaandonor? Kom dan nu zondag voormiddag 23 september tussen 9u en 12u naar het A.C. Sanitary, neem je identiteitskaart of paspoort mee en onderteken het donordocument.