Zottegem nodigt goochelaar en Die Verdammte Spielerei uit tijdens ‘Weekend van de klant’

Zottegem legt komend weekend de bezoekers van het Zottegemse winkelcentrum extra in de watten.

Goochelaar Steven Delaere bekend van het programma Trixx op Ketnet en Die Verdammte Spielerei worden uitgenodigd voor het Weekend van de klant dat de stad Zottegem organiseert samen met werkgeversorganisatie Unizo.  Ook Hortance en Epaulette, 2 strenge maar grappige dames zullen de bezoekers animeren en adviseren alvorens ze de winkels binnen gaan. Op het einde van de Hoogstraat en de Stationsstraat kunnen de mama’s en papa’s extra verwend worden met een schoudermassage door Les Coiff Maff, een retro mobiel beauty saloon.  Op het einde van de Heldenlaan is een hindernisbaan van 23 m. voorzien waar jong en oud zich kunnen uitleven.

Dit jaar krijgen jonge of startende ondernemers de kans om hun zaak te promoten met een gratis stand op de Markt. “We willen het klantvriendelijk ondernemerschap nog eens extra onder de aandacht brengen”, zeggen schepen van Middenstand Lieselotte De Roover en schepen van Economie Peter Vansintjan. “Om iedereen op zijn wenken te bedienen zijn volgende parkings beide dagen gratis ter beschikking: Sanitary, Molenstraat, Ledebergstraat, Nijverheidsstraat en de Vestenstraat.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We wensen u alvast een aangenaam Weekend van de Klant en tot dan!