Melle. Remi en Gerarda vieren een briljanten huwelijk.

Remi Bekaert en Gerarda Poelman werden ontvangen in de raadszaal van Melle voor de viering van hun briljanten bruiloft.

Remi Bekaert en Gerarda Poelman leerden elkaar kennen in het wijkcaf é “Teo en Gabrielle” in Melle. Het koppel huwden op 30 september 1953 te Melle en hebben twee kinderen Jürgen en Björn samen hebben ze vier kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Remi werkte 44 jaar als bediende bij de post nadien bij bruggen en wegen ministerie. Werd later gemeenteraadslid (1982 — 1988) en schepen van openbare werken

(1988 — 1994). Remi speelde graag toneel en was zelfs voorzitter van de KWB. Ook hij was actief binnen de Wijk Elsdries, dit als voorzitter.

Gerarda werkte als spoelmaakster bij Arbed. Gerarda was lid van de toneelbond KWB. Daarnaast was ze voorzitster, secretaris en medestichtster van Wijk Elsdries en 20 jaar actief als vrijwilligster in het rust- en verzorgingstehuis Kanunnik Triest.