50ste Fototentoonstelling IRIS Melle

Laurent D’Haeyer, de voorzitter van Fotoclub Iris, kon in zijn toespraak met fierheid terug kijken op een mooi parcour van de fotoclub.

Tenslotte nam  burgemeester Dirk De Maeseneer  het woord, hij lauwerde de inzet van de liefhebbers van de fotografie en verklaarde de tentoonstelling voor geopend. De aanwezigen trokken met een Averbode door de tentoonstelling en wisselde hun idee ën uit.

 

Je kan de tentoonstelling bezoeken op donderdag  1, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 in het Gemeentehuis  van Melle.Telkens van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 19 uur

De deelnemers aan de tentoonstelling zijn:

De Smet Guy, De Tollenaere Daniel, Paternoster Walter, Val ér é Claus, Geert De Keyzer, Bertin Leleu, Marleen Van Robays, Aaron De Block, Lefevre Hugo, De Pelsmacker Dirk, D’Haeyer Laurent , Ulens Marc,Audooren Stijn

X