14 de Opendeurdagen in Het Zoeteke Scheldewindeke

Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke zet vanaf vrijdag 16 november tot en met zondag 18 november de deuren wagenwijd open voor het grote publiek. De 14 de editie van de proef- en adviesdagen van ‘Het Zoeteke’ krijgt een feestelijke tint. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een kijk te komen nemen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Carine en Hugo hebben inmiddels een huizenhoge reputatie opgebouwd. Ze willen van de 14 de editie iets speciaals maken. Topadres voor wie iets anders wil. Het Zoeteke startte destijds op 10 november 2005 in de Dennenlaan en is inmiddels al 6 jaar gevestigd in de Stationsstraat 23 in Scheldewindeke.

Een goede tip. Het is ‘t moment om eens langs te gaan bij ‘Het Zoeteke’. Kom proeven, ontdekken, genieten.

‘Om praktische redenen is het handig dat je vooraf voor jou en je vrienden een tafeltje reserveert’, is het devies van Hugo en Carine. Proefbonnen ter waarde van 5 euro zijn in voorverkoop beschikbaar aan 4 euro.   Met 1 proefbon ontvang je 4 proevertjes of een bordje tapaz of 2 Gin Tonics. Je kan proeven uit meer dan 25 verschillende wijnen en bubbels en 10 Vlaamse Gins. En alcoholvrije mocktails of Verhofstede appelsap met 18 verschillende smaken… en van de diverse zoetigheden. Je kan ook streekbieren proeven, zoals de Balegemse Saison, Gijzels Blondje, ‘t Experiment,…Je krijgt persoonlijk advies over (alcoholvrije) cocktails, aperitief, gin, bubbels of wijn voor je (feest)maaltijden.  Doe mee van 14 tot en met 18   november aan de ‘Zoetekes’ tombola, met meer dan 40 prijzen ter waarde van 25 euro. Er is een afzonderlijke kindertombola tijdens het bezoek van de Sint op 14 november.

NIEUW WEBSHOP bij het Zoeteke : http://www.oosterzeleonderneemt.be/handelaar/het-zoeteke/. Info: 0471 / 36 35 34, hugo.verstaeten@hetzoeteke.be.   Reporter 17

X