OLSA boekt tweede zege op rij

K.OLSA Brakel-Tempo Overijse 3-0.

OLSA trainer Huysveld behield het vertrouwen in de starters van vorige week op Dikkelvenne. In de eerste speelhelft bakten beide ploegen er niet veel van, het spel was bij de twee teams onverzorgd. Het was bijna een halfuur wachten op een doelpoging die naam waardig, bezoeker Hermans besloot voorlangs. Een paar minuten later besloot OLSA spits De Haspe net over de dwarsligger. Vlak voor de rust werd er toch gescoord. Voor de thuisploeg zwiepte Hebbelinck een vrije trap voor doel, Haezebroeck klom het hoogst en verlengde met het hoofd in doel. 1-0 na 43’.

De tweede helft was nog maar een paar minuten oud toen De Haspe van de sokken werd gelopen. De thuisaanvaller ging zelf achter de bal staan maar trapte de elfmeter tegen de binnenkant van de staander terug het veld in. Amper een minuut later kon Brakel zijn voorsprong toch verdubbelen toen Nfor slecht uitvoetballen van Overijse genadeloos afstrafte. 2-0 na 48’. OLSA zat op rozen en controleerde het gebeuren, de bezoekers kwamen niet in het stuk voor. Toen de Vlaams Brabanders in de slotminuten opnieuw defensief stuntelden was het dit keer Pauwels die geen genade kende en de 3-0 tegen de netten trapte.