‘Schild & Pint: drinken op linkse traantjes’

Deze beelden zijn afkomstig van het instagramprofiel ‘vbjongeren’.

Op woensdag 14 november organiseerde Vlaams Belang Jongeren (VBJ) een evenement in het studentencafé The Place in Gent. In de Overpoortstraat werd een gratis vat aangeboden ‘op alle linkse traantjes die nog veelvuldig zullen vloeien’. De partijvoorzitter van Vlaams Belang, Tom Van Grieken was aanwezig en gaf een speech aan de 300 aanwezigen. Eveneens de drijfkracht achter Schild en Vrienden, Dries Van Langenhove hield een toespraak. Volgens sommige bronnen was Guy D’haeseleer van Forza Ninove ook aanwezig.

Na de massale toestroom in Gent, was er eenzelfde evenement in Antwerpen. Café Barbier kon rekenen op een grote vertegenwoordiging van Vlaams Belang-sympathisanten. De Instagram-pagina van VBJ vroeg aan zijn volgers waar de volgende editie van ‘Schild & Pint’ dient door te gaan. Sommigen vermoeden dat de volgende editie mogelijks in Ninove zal plaatsvinden naar aanleiding van de sterke verkiezingsuitslagen van Forza Ninove.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X