Toneelgroep Elsuth brengt ‘ ’t is nu ’t moment niet’ op de planken

 

De Elsterse toneelgroep Elsuth brengt dit najaar het stuk ‘ ’t is nu ’ t moment niet’ op de planken. ’t Is nu ’t moment niet is een vertaling/bewerking van Guy Keeren van het Franse stuk C’est pas le moment van Jean-Claude Islert.
De opvoeringen gaan van start op vrijdag 30 november en lopen tot en met zondag 9 december ( zie flyer) in de dorpszaal.

Korte inhoud
Op een avond rijdt Frederik met zijn auto een dakloze omver en dat gaat zijn hele verdere leven compleet overhoop zetten. Hij kan niet anders dan de man bij hem thuis mee naar binnen nemen want hij zit niet alleen in de auto, zijn jonge vriendinnetje zit naast hem en hij heeft zijn vrouw wijsgemaakt dat hij de avond heeft doorgebracht met een zakenrelatie. En dan beginnen de leugens die alsmaar ingewikkelder worden. Want de man die hij heeft aangereden is blijkbaar geen onbekende voor hem. De situatie wordt steeds ingewikkelder en onwaarschijnlijker….maar het publiek zal zich kostelijk amuseren! Een topkomedie met alle ingredi ënten.

Acteurs
De acteurs zijn Wendy De Meulemeester, Vicky Hutse, Freddy Blondelle, Peter De Langhe en Luc D’Hondt. De regie is in handen van Inge De Borre en Lieve De Meyer.

Info data  en boekingen zie flyer