Duurt het sprookje na 9 op 9 verder voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele?

De 9 op 9 in de jongste drie wedstrijden laat Voorwaarts Gijzel Oosterzele alvast op een wolkje lopen. Winnik moet zondag het kind van de rekening worden van de 14 de speeldag. De zeges tegen Munkzwalm, Erembodegem en Kluisbergen waren een heuse opsteker. VGO hield driemaal de nul. Een belangrijke vaststelling, het moet Voorwaarts Gijzel Oosterzele voldoende vertrouwen geven om zondag (aftrap 14 u 30) de drie punten te halen tegen Winnik. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Bij de spelers is men er alvast van overtuigd dat de trein nu echt vertrokken is. Maar Winnik heeft na de 3 — 4 nederlaag tegen leider SK Denderhoutem iets recht te zetten. Bij VGO hoopt men op een volledig fitte kern te rekenen. De VGO – trainersstaf is nuchter genoeg om Winnik niet te onderschatten. VGO beschikt over het voordeel dat het voor eigen volk kan aantreden. De fans verwachten een aanvallend en complexloos Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De laatste wedstrijden was het goed zichtbaar, er zit opnieuw strijdlust in de spelersgroep. De coaches doen er alles aan om een ploeg met enthousiasme tussen de lijnen te brengen. Winnik wil zijn ongelukkig verlies thuis tegen SK Denderhoutem uit gommen met een sterke prestatie. Winnik scoorde al 21 maal, VGO 14 keer. Maar VGO heeft, samen met KSC Geraardsbergen de beste verdediging (14 tegen). VGO wil in het duel met Winnik scherp blijven en de drie punten pakken met goed voetbal. Dat is de motivatie. ‘We gaan zondag voor de zevende seizoenzege’, klinkt het hoopvol in Oosterzele. Winst tegen Winnik daar mikt men op. Rekening houdend met drie overwinningen op rij, lijkt dat best haalbaar. Het terrein, Hogeveld Oosterzele, is zondagnamiddag the place to be. VGO is klaar voor de strijd met Winnik. Het duel Voorwaarts Gijzel Oosterzele (6 de, 20 punten — Winnik (10 de, 17 punten) moet normaliter een mooie pot voetbal opleveren. VGO gaat zich dubbel plooien tegen Winnik en rekent op de drie punten én op zijn supporters. Teken massaal present.               Reporter 17