Huis van het Kind Zottegem schopt het tot voorbeeld in Vlaanderen

Het Zottegemse Huis van het Kind werd door Kind van Gezin gekozen als decor voor een promofilm die alle Huizen van het Kind in the picture moet zetten. “Iets om fier op te zijn aldus OCMW-voorzitter  Kurt De Loor.

“Het Zottegemse Huis van het Kind staat in heel  Vlaanderen bekend als pionier en mooi voorbeeld”, aldus  De Loor. “Zeer regelmatig krijgen we mensen over de vloer uit heel Vlaanderen die langskomen om inspiratie op te doen. De dienstverlening is sinds de opening in 2009 ook fel uitgebreid. Zo kwam er naast de Dienst voor Onthaalouders, het ZIBO, de ZIBOtheek De Katrol oa. ook Twinkeltje, opvoedingsondersteuning en het ZIBOcaf é bij. Ook Kind en Gezin zelf is een zeer gewaardeerde partner.  In Zottegem is ons Huis van het Kind echt ‘the place to be’ geworden voor gezinnen met kinderen uit de regio. Die uitgebreide werking en dienstverlening springt blijkbaar ook in het oog in Vlaanderen. Ik hoop dat ons Huis van het Kind ook de volgende jaren kan blijven groeien.”