KVV met vertrouwen tegen E. Machelen

Met de riante 1 — 4 tegen Nokere — Kruishoutem tankte KVV Windeke extra vertrouwen. Zaterdagavond 8 december komt K.E. Machelen op bezoek. De Windo’s leverden een goede prestatie af en gaan zaterdagavond (aftrap 19 u 30) voluit voor de vijfde seizoenzege.   (Reporter 17)

In de strijd om weg te raken uit de onderste regio heeft KVV Windeke zichzelf op de 14 de speeldag een morele opkikker cadeau gedaan. Opluchting alom na de vierde seizoenzege. Tegen K.E. Machelen (6 de, 21 punten) verwacht men een aanvallend en complexloos KVV. Scherp blijven en de drie punten pakken dat is nu de motivatie. Het wordt knokken, K.E. Machelen won vorige speeldag met 2 — 1 tegen het hoger gequoteerde KSV Geraardsbergen. KVV Windeke krijgt alvast de kans om Machelen een stevige tik uit te delen. Mits winst kunnen de Windo’s een schitterende zaak doen in het klassement. Tegen Machelen wil KVV bevestigen. Voor KVV was het tot dusver een seizoen met ups en downs. Een samenloop van omstandigheden zorgde er al een paar keer voor dat KVV met lege handen achterbleef. KVV hoopt nu, na de drie gouden punten tegen Nokere — Kruishoutem, de lijn van de vorige speeldag door te trekken. De wedstrijd tegen E. Machelen wordt bestempeld als superbelangrijk. ‘Als we thuis spelen, gaan we altijd voor de drie punten’, klinkt het in Scheldewindeke. Het wordt tegen Machelen zeker geen gezondheidswandeling. Maar waar KVV op dit moment staat (13 de), is niet de plek waar de ploeg hoort te staan. De spelers hebben meer kwaliteiten in zich dan het klassement laat uitschijnen. De spelers onderstrepen dat ze vol voor de club én de fans gaan.
Twee teams die offensief denken, dat moet nomaliter een heerlijke pot voetbal opleveren waar de echte voetballiefhebbers van smullen. KVV — fans:   teken zaterdagavond massaal present.         Reporter 17