Politie klist twee inbrekers

In de nacht van 3 op 4 december 2018 omstreeks 3u30 werden de uitbaters van een krantenwinkel in de Oudstrijdersstraat in Oudenaarde gewekt door lawaai in hun zaak. Zij verwittigden de politie Vlaamse Ardennen die bij aankomst een voertuig snel zag wegrijden.

De lokale politie van de Vlaamse Ardennen slaagde er in het voertuig te onderscheppen en de 2 inzittenden op te pakken. Het gaat om een 27-jarige man van Albanese nationaliteit en een 39-jarige man van Kosovaarse nationaliteit, beiden zonder gekende woon- of verblijfplaats in België. De verdachten worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde. Het parket vraagt hun aanhouding.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X