Velzeekse Lyne Renee schittert binnenkort tussen topcast

Zottegem – 16/12/2018 – De carrière van de Zottegemse Lyne Renee (Line Van Wambeke voor de locals) gaat sinds haar vertrek naar Hollywood alsmaar in stijgende lijn. Na haar rol in “Split” van M.  Night Shyamalan en haar glansrol in de prestigieuze tv-reeks “Deep State” is ze binnenkort te zien in de nieuwste Guy Ritchie film.  

Guy Ritchie, de zowat strafste Europese regisseur van deze generatie, die ons reeds liet genieten van “King Arhur”, “Sherlock Holmes”, “Snatch” en die binnenkort “Aladdin” in een nieuwe versie op het scherm tovert is begonnen aan de pre-productie van zijn volgende prent “Toff Guys”. Hij liet zijn oog vallen op onze lokale schone voor een noemenswaardige rol in de film. Ze zal te zien zijn naast topsterren als:  Matthew McConaughey (Free State of Jones,  Interstellar,  Gold), Charlie Hunnam (King Arthur: Legend of the Sword, Sons of Anarchy), Hugh Grant (Paddington 2, Nothing Hill), Colin Farrell (Fantastic Beasts & Where to Find Them,  The Beguiled) & Henry Golding.

Wij zijn dan ook apetrots om dit fijne nieuws te delen en kijken alvast uit naar deze film!

Veel succes Lyne Renee.