Comedycaf é met Piet De Praitere en Jeroen Leenders 19/12

18/12/2018 – Zottegem –

Comedycaf é met Piet De Praitere en Jeroen Leenders

woensdag 19 december 2018, 20.00 uur

Enkel gewapend met een microfoon geven we twee rasechte stand-up comedians een podium. Niet in onze theaterzaal Rhetorica, wel in OC Strijpen, dat we voor één avond  ombouwen tot een echt comedycaf é. Piet De Praitere en Jeroen Leenders staan garant voor een avond vol comedy pur sang.

Piet De Praitere: rasechte performer. Fabuleuze verteller met een absurde stijl vol gratie en vaardigheid. De Praitere is zowel acteur als scenarist van het Canvas-programma Bevergem, hij speelt er de rol van Claude Delvoye.

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Hij maakte samen met Dries Heyneman zijn eigen programma Lookalikes (2BE).

Jeroen Leenders:  deze Vlaamse stand-upper beschouwt comedy als een echte ambacht en dat valt te merken aan zijn topmateriaal. Super funny. No need to say more. Doet je tegelijk nadenken en heel hard lachen.

Jeroen Leenders wisselde in 2007 zijn taxi voor het stand-up comedy podium en keek sindsdien nog niet terug. Zo won hij bijvoorbeeld het Leids Cabaret Festival in 2010 en is hij sinds dit jaar het eerste Vlaamse lid van Comedytrain, het Nederlandse collectief waar o.a. Theo Maassen, Hans Teeuwen en Najib Amhali toebehoren.

Op locatie: ontmoetingscentrum Strijpen, Sint-Andriessteenweg 163, 9620 Zottegem

€12 | €10 (-26 | +60)

Voor deze voorstelling geven we 5 duotickets weg. Geïnteresseerden mogen mailen naar  uitbalie@zottegem.be, de eerste 5 mailers winnen de duotickets.