Stemmige kersthappening in The Pub

De kersthappening, die voor de tweede maal georganiseerd werd door Kristof en Sarah van The Pub, Dorp, Oosterzele, werd een mooi succes. Een prima sfeertje, the Pub bruiste van het leven. In supermarkt Louis Delhaize Oosterzele vonden Sarah en Kristof een loyale partner. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

 

Een schitterende happening met liters bier, frisdranken, bubbels, wijn, eetstandjes, muzikale optredens van Chris Corn, Danny Brenda en Ds Rik. En uiteraard tekende de Kerstman present. Walter Franck speelde die rol met verve. De geknipte man. Het bleef gans de avond h éél gezellig. Chris Corn, Danny Brenda en Ds Rik bleken de perfecte sfeermakers. Ze bleven zich uitsloven en slaagden erin het publiek te geven wat het verwachtte. Men wil met deze happening op Kerstdag de bewoners van het dorp samenbrengen, het sociaal contact aanwakkeren. Het initiatief van Kristof en Sarah bulkt van de goede bedoelingen. Sarah en Kristof en de zaakvoerders van Louis Delhaize hebben veel moeite gedaan om van de kersthappening een gezellig feest te maken. De formule slaat aan. Wat vorig jaar nog een sprong in het onbekende was, bleek nu ook op de tweede editie op 25 december 2018 een schot in de roos. Een mooi concept dat mensen samenbrengt. Zij die present tekenden hebben zich goed geamuseerd. En gelijk hadden ze. Niets is zo ontspannend als genieten van een heerlijke kersthappening. Zo’n happening moedigt het samenhorigheidsgevoel aan en cre ëert een nieuwe vorm van solidariteit tussen mensen die mekaar dankzij dit kerstfeest beter leren kennen. De prima sfeer van de kersthappening en de hartelijkheid die gepaard gingen met dit lovenswaardig initiatief van Sarah en Kristof, zijn duidelijke tekenen dat met het sociaal weefsel steviger wil maken en dat de contacten tussen de dorpsbewoners kunnen openbloeien.     Reporter 17