Frietketel veroorzaakt uitslaande brand in appartementsgebouw

Ongeveer 17 bewoners van het appartementsgebouw waar maandag een uitslaande brand woedde worden tot morgen ondergebracht in business- en meetingcentrum K40 in Erwetegem.

Daarna zullen ze opgevangen worden in de voormalige pastorie van Erwetegem waarna een langdurige oplossing zal gezocht worden, waarschijnlijk op de private huurmarkt. De bewoonster van het appartement waar het vuur ontstond vertelt in Het Nieuwsblad dat ze nadat ze een frietketel op het fornuis had gezet en enkele pijnstillers had genomen omdat ze hoofdpijn had. “Ik ging daarna even in de zetel liggen en moet in slaap gevallen zijn. Toen ik wakker werd en zag dat de olie vuur had gevat probeerde ik met water en kleren het vuur te blussen , maar het werd steeds erger.”

Lees meer via onderstaande links

Brand in Godveerdegemstraat

VIDEO: Brandweer redt bejaarde vrouw uit brandend appartementsgebouw

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X