Twee personen gearresteerd na verdacht overlijden in Zottegem

Gisterenavond rond 23u werden de hulpdiensten ter plaatse geroepen naar een woning in de Mijnwerkersstraat in Zottegem. Daar werd het overlijden vastgesteld van een bewoner, namelijk een 61-jarige man.

Het parket vorderde de onderzoeksrechter. Het afstappingsteam, het labo, de wetsgeneesheer, de onderzoeksrechter en het parket stapten ter plaatse af. Volgens de eerste vaststellingen blijkt dat de man op gewelddadige wijze om het leven werd gebracht. De feiten kaderen volgens de eerste vaststellingen binnen feiten van intrafamiliaal geweld. Inmiddels zijn twee personen gearresteerd. Zij worden op dit moment verhoord. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om de dochter en echtgenote van het slachtoffer. Gelet op het geheim van het onderzoek, wordt in huidig stadium geen verdere informatie vrijgegeven.