Verdacht overlijden van Zottegemse B&B uitbater. Echtgenote en dochter opgepakt.

Het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde onderzoekt een verdacht overlijden in het Sint-Maria-Oudenhove. Een uitbater van bed & breakfast De Koperen Pomp is zondagavond dood aangetroffen in zijn woning. Het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt het verdacht overlijden. Zowel de echtgenote van het slachtoffer als de 19-jarige dochter zijn door de politie meegenomen en gearresteerd. Het gaat volgens de eerste vaststellingen om intrafamiliaal geweld, meldt het parket (Bron NB en HLN).

 

Wat zich precies heeft afgespeeld zondagavond in het huis met aanpalende bed & breakfast aan de Mijnwerkersstraat is nog onduidelijk. Vast staat dat Dirk Z. (61) er levenloos werd aangetroffen. Hoe de man om het leven is gekomen, is niet bekend, maar speurders vonden de omstandigheden waarin de man is gevonden meteen verdacht. Volgens de eerste vaststellingen blijkt dat de man op gewelddadige wijze om het leven werd gebracht. De woning is ondertussen verzegeld en de twee auto’s van het gezin staan met wielklemmen geblokkeerd.

 

X