Volgende week klimaatmars in Zottegem

Op vrijdag 15 maart wordt een klimaatmars georganiseerd in Zottegem.

“Net als in andere steden willen wij in Zottegem met mensen uit de ganse regio Z.O.-Vlaanderen actie voeren voor een beter klimaat en politieke veranderingen die dat mogelijk maken”, klink het bij de organisatoren Climaxi, ’t Uilekot vzw, Voedselteams vzw, Youth For Climate Gent, Natuurpunt Zwalmvallei en Fietscampagne “Cycling the City” “Wij komen niet alleen op voor een klimaatwet, maar ook voor initiatieven en wetten die het even concreet veranderen: een betonstop, beter openbaar vervoer in onze regio, verbetering van de publieke dienstverlening, m éér bos, hernieuwbare energie in plaats van kernenergie en financiering daarvan door de sterkste schouders.”

Praktisch

Samenkomst op het stationsplein van Zottegem. Vanaf 18 uur 30 tot 20 uur 30.

Meerinfo

Facebook-event