Rederijkerskamer van Geraardsbergen speelt Schafttijd


Geraardsbergen. De Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd speelt eind maart in het Koetshuis in het Abdijpark. Daar speelden ze twee jaar geleden al het stuk Hoerenleed. Dit voorjaar spelen de rederijkers Schafttijd, een tragikomedie van Paul Coppens in een regie van Myriame Arys.

Gaston (gespeeld door Denny Imbo) en Willy (Koen Vanlimburg) zijn heel hun leven lang goede vrienden geweest. Ze liepen samen naar school, waren samen bij het leger, en hebben nadien altijd samen gewerkt. De schafttijd was voor hen het hoogtepunt van de dag. Dan konden ze mekaar hun problemen vertellen en hun dromen verklappen. Nu is het echter crisis in de bouw…

Wie het vervolg wil weten, kan bij alle leden of aan de kassa een kaart kopen. Kaarten kosten 10 euro en let op: reserveren is verplicht, want de plaatsen per voorstelling zijn beperkt. Reserveren kan via het nummer 0473/85.30.61. De rederijkerskamer is ook op Facebook te vinden via www.facebook.com/RederijkerskamerGeraardsbergen.

Speeldata

Vrijdag 22 maart om 20u
Zaterdag 23 maart om 20u
Zondag 24 maart om 15u
Maandag 25 maart om 20u