Merelbeke, woensdag 24 april buitenspeeldag sportpark Flora

De sport- en de jeugddienst slaan de handen in elkaar om de kinderen van Merelbeke en omstreken een geweldige Buitenspeeldag te bezorgen. Het evenement vindt plaats in sportpark Flora. Het is ongetwijfeld de leukste namiddag van het jaar met springkastelen, gocarts,   een reuzegrote zandbak, zotte randanimatie, curieuze constructies,…

Deze activiteit is volledig gratis en er moet op voorhand niet ingeschreven worden. Je komt langs en vertrekt wanneer je wil! Maak dus goede afspraken met de kinderen als je ze zonder begeleiding laat komen. Wij zijn niet in de mogelijkheid om bij elk kind na te gaan of zij al dan niet de toestemming hebben van de ouders om het terrein te verlaten. We delen met trots mee dat we vorig jaar het record van 618 deelnemers verbraken met 869 kinderen!

Wie?

Voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Er is een apart kleuterdomein voorzien met aangepaste activiteiten. We voorzien begeleiding bij de activiteiten maar niet tussen de activiteiten door. Dus gelieve zeker de kleinsten te vergezellen. Helemaal gratis! Wij vragen alleen wat glimlachjes in de plaats.

Contact: jeugd@merelbeke.be