Spetterend gelijkspel in K.F.C. Voorde Appelterre – K.V.E. Drongen

©SoRi - Scheidsrechters Mario Van Den Walle, Maarten De Geyter en Eric Neumann
©SoRi – Scheidsrechters Mario Van Den Walle, Maarten De Geyter en Eric Neumann

Michiel Wettinck (F.C. Voorde Appelterre) kopte na 2 minuten de bal tegen de netten. Het feest was echter van korte duur bij Voorde-Appelterre, toen doelman Kenneth Ots een rode kaart kreeg. Appelterre kon terug juichen in de 32ste minuut met een doelpunt van Glenn Van De Branden. Kort daarna kwam er een tegengoal van Anis Samini Darzikolahi. Zo kwam Drongen terug in wedstrijd. Anis Samini Darzikolahi maakte in de 45ste minuut vanop de stip er zelf 2-2 van.

Drongen begon aan een matige wedstrijd in de tweede helft, zo kon Sambou Sagna de 3-2 op het scorebord zetten. Drongen werd wakker geschud en begon gretiger te spelen, na een paar doelpogingen van Drongen, was het in de 78ste minuut raak. Maxine Pieters legde de 3-3 vast.