Droomwagens

Om te zien en gezien te worden

Een wagen kopen is emotie, maar kan ook rationeel zijn. Enkele nieuwe modellen die dit jaar beschikbaar komen zijn opvallend qua model en al dan niet milieuvriendelijke motorisering. Ze zullen verbaasde en bewonderende blikken naar zich toe trekken.

Extravagantie

De Lamborghini Aventador staat nu reeds te pronken in het museum en is door zijn prijs en prestaties een echt buitenbeentje. Een wagen om mee gezien te worden. Door zijn extravagante felle oranje uitvoering is de Stinger een   minder dure maar wel fel opvallende droomwagen. Met zijn 365 pk of één pk voor elke dag van het jaar is deze deels uit carbon

onderdelen bestaande wagen, een lichte en stevige op de vier wielen aangedreven eyecatcher. Wie daarmee op de baan komt kan zeker rekenen om bewonderende en verwonderde blikken. Futuristisch maar voor alledaags gebruik is de HabaNiro van Kia met een elektrische motor en bereik van 480 km. Met zijn 4,43 meter lengte en 1,60   meter hoogte is dit een echte terreinwagen met een elektrische motor die de voorwielen aandrijft en een andere motor voor de achterwielen. Zijspiegels werden vervangen door camera’s. deze wagen valt niet zozeer op bij het rijden, veeleer als de bestuurder en passagiers in- of uitstappen. Maar dit alles heeft ook zijn prijs, al leeft men maar één keer denken tal van autokopers aangetrokken door de extravagantie. Zien en gezien worden daar komt het op neer.