Burgemeester Tania De Jonge en Jan Arijs

Tania De Jonge en Jan Arijs zijn de Ninoofse Open Vld kandidaten voor de komende verkiezingen

Tania en Jan, afkomstig uit het mooie Ninove, de stad waar het aangenaam wonen, werken, ondernemen, winkelen en feesten is. Tania is burgemeester en Jan gemeenteraadslid.

Tania: 2de opvolger Kamer: Als burgemeester is het mijn taak te zorgen voor het welzijn van onze inwoners in de breedste zin van het woord. Ik vervul deze taak met hart en ziel maar lokaal ondervind je best, waar het federaal beter kan. Kort samengevat, mijn ambitie: streven naar integrale veiligheid op alle niveaus, een correct maar humaan migratiebeleid en een ambitieus maar betaalbaar klimaat en energiebeleid.

Jan: 4de opvolger Vlaams Parlement: Tijdens de vorige legislatuur was ik OCMW raadslid en heb ik mee vorm gegeven aan een lokaal sociaal beleid. Ouderenzorg, armoedebestrijding en seniorenvoorzieningen, liggen me dan ook heel nauw aan het hart. Zorg op maat van het individu en vereenzaming tegengaan zijn voor mij essentieel.

Kandidaten uit Ninove

Lijstnummer  Open Vld  3  

Kandidaat Vlaams Parlement — Oost-Vlaanderen
Plaats 4de opvolger Jan Arijs

Kandidaat Kamer van Volksvertegenwoordigers — Oost-Vlaanderen
Plaats 2de opvolger Tania De Jonge