Beach Party in binnentuin Dienstencentrum Egmont – Zottegem

Zeker in de Deinsbekestraat wordt gehoopt dat donderdag 27 juni een zonovergoten dag mag worden want dan wordt, onder de noemer ‘Beach Party’, de binnenkoer van het Lokaal Dienstencentrum Egmont op de OCMW-campus omgetoverd in een heus zomerterras.

Op het programma staat eerst een barbecue, vanaf 12 uur. Om hiervoor mee te kunnen aanschuiven, is het noodzakelijk op voorhand in te schrijven (tel. 09 364 56 95) en te betalen (12 euro). Aansluitend is iedereen — ook wie er voor de barbecue niet kan bij zijn — welkom van 14 tot 17 uur om te genieten van versnaperingen aan de ijsjes- en cocktailbar (ook mocktails), om deel te nemen aan strandspelletjes of om gewoon luilekker te relaxen in de loungezetels terwijl een dj voor aangepaste muzikale omlijsting zal zorgen.

X