Cast Zottegemse musical ‘Allemaal Flandrien’ samengesteld

De cast voor de nieuwe Zottegemse musical ‘Allemaal Flandrien’ werd samengesteld. De repetities vinden plaats vanaf september. De voorstellingen in februari en maart 2020.

Het is na de zeer succesvolle Egmontmusical de tweede productie voor vzw Pijkenzot, onder leiding van Zottegemnaars Maarten Vansintjan en Elke Moreels. Voor deze tweede musical, aangevuld met Lien Wattez. “Als trotse Zottegemnaren willen wij in 2020 onze stad opnieuw laten kennismaken met een familiemusical rond een zeer herkenbaar thema”, klinkt het. “Net zoals de vorige keer doen we beroep op een professionele scenarist, regisseur en componist om samen met een ons een thema dat Zottegem nauw aan het hart ligt alle eer aan te doen. We streven er opnieuw naar om de 9 voorstellingen volledig uit te verkopen en zo minstens 2700 mensen in het publiek te verwelkomen. ‘Allemaal Flandrien’ gaat over drie gezinnen uit dezelfde straat die elk op hun manier te maken hebben met de koers.”

De voorstellingen zijn pas in februari en maart 2020, de voorbereiden zijn evenwel al volop aan de gang. “De audities hadden plaats eind april. Er kwamen zo’n 50 geïnteresseerde op af, waarvan we er 23 hebben geselecteerd. Onder hen ongeveer de helft acteurs en actrices die we al kennen van de Egmontmusical, de rest maakt zijn debuut bij ons. We hebben ze geselecteerd op basis van hun acteer- en zangtalent. De repetities starten in september, met opnieuw verschillende workshops waarbij onze cast extra begeleiding zal krijgen.”

Praktisch

De voorstellingen van ‘Allemaal Flandrien’ gaan door in CC Zoetegem.

Op 21, 22 en 23 februari, 28 en 29 februari en 1, 6, 7 en 8 maart 2020.

Tickets en info via www.pijkenzot.be.

X