Oosterzeelse wandelclub organiseert 25 ste Midzomertocht in Oordegem

Zin om op zaterdag 20 juli mee te wandelen? We geven je graag in volle vakantietijd een sportieve tip. De 25 ste (d é zilveren) Midzomertocht, die in Oordegem georganiseerd wordt door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een ideale uitstap voor het hele gezin, vrienden, kennissen,…De Midzomertocht staat garant voor veel wandelplezier. Trek op zaterdag 20 juli de wandelschoenen aan en vertrek voor een tocht van 7, 12, 14, 18 of 22 km. Aan u de keuze. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in het OC Oordegem, Oordegemdorp 19. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Let wel, wie kiest voor de 18 km of 21 km moet starten voor 13 u 30. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zaterdag 20 juli naar Oordegem. De Midzomertocht biedt heel wat mogelijkheden. De tocht slingert langs mooie hoekjes van de regio Oordegem. De tocht trekt doorheen Uilenbroek, Tomt, Vlierzele Dorp, grot O.L.Vrouw van Lourdes, Dries, Bavegem, Berg, Ossenbroek, Stichelendries. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Wil u daags voor de nationale feestdag even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken.
In het Ontmoetingscentrum kan je genieten van (streek)bieren, frisdranken, koffie,…en zo veel meer. Deze wandeltocht in volle zomer wil je toch niet missen? Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.           Reporter 17
X